Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Jeep cuprins de flăcări la Rădăuți. Focul a fost pus intenționat!

incendiu masina pompieriO mașină a fost cuprinsă de flăcări la Rădăuți, vineri seară, în timp ce era parcată. Autoturismul Grand Cherokee, aparține Emiliei Bodnaru, însă este folosită de un tânăr de 27 de ani din Rădăuți, Alexandru Huțuleac.

Potrivit polițiștilor, tânărul a stins incendiul cu ajutorul unui stingător cu praf și cu apă. Specialiştii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Rădăuți sosiți la fața locului au stabilit că incendiul a fost provocat prin aruncarea în interior a unui recipient din plastic în care se afla combustibil și aprinderea acestuia cu un fitil improvizat.

like-facebookÎn urma incendiului au fost afectate tetierele de la scaunele din față, tapițeria plafonului și parbrizul, prejudiciul fiind estimat la circa 2.000 de euro, autoturismul fiind asigurat CASCO.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului”, susține purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, Ionuț Epureanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*