Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Proiect de 6 milioane de euro pentru Vama Siret. La ce vor fi folosiți banii

frontiera siret vamaUn proiect de 6 milioane de euro vizează birourile vamale de la Siret şi are ca finalizare ultimul trimestru al anului 2021. Proiectul se referă la reducerea timpului de staţionare la punctele de comunicare transnaţională.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Fondurilor Europene, Programul Operaţional Infrastructură Mare a fost elaborat pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare ale României identificate în Acordul de Parteneriat 2014 — 2020 şi în acord cu Cadrul Strategic Comun şi Documentul de Poziţie al serviciilor Comisiei Europene. POIM finanţează activităţi din patru sectoare: infrastructura de transport, protecţia mediului, managementul riscurilor şi adaptarea la schimbările climatice, energie şi eficienţă energetică.

like-facebook„Strategia POIM se concentrează asupra creşterii durabile prin promovarea unei economii bazate pe consum redus de carbon prin măsuri de eficienţă energetică şi promovare a energiei verzi, precum şi prin promovarea unor moduri de transport prietenoase cu mediul şi o utilizare mai eficientă a resurselor”, precizează Ministerul Fondurilor Europene.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. catalin says:

    le ia 5 ani sa modernizeze o vama amarata, normal ca dureaza, trebuie sa castige sefaraia cat mai mult, cum dracu sa iti ia 6 ani sa modernizezi 3 cladiri amarate acolo, asta e romania, un proiect care in alte state ar fi gata in maxim 2 ani la noi dureaza 6

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*