Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Autoritățile județene poartă negocieri pentru un charter săptămânal Suceava- Antalya, dar şi cu o companie low cost, pentru curse externe

avion tarom (1)Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că numărul zborurilor Suceava-Bucureşti şi retur, cu compania Tarom, vor creşte semnificativ de la 1 martie 2016, în condiţiile în care în prezent sunt doar două, respectiv luni şi joi.

El a amintit că vor fi curse de la Bucureşti spre Suceava, cu plecare din Capitală la ora 21,20 şi aterizare pe Aeroportul Suceava la ora 22,30, duminică, luni, marţi, miercuri şi joi. Aeronavele Tarom vor decola de la Suceava luni, marţi, miercuri, joi şi vineri la ora 5,55 şi vor ateriza la Bucureşti la ora 7,10. Cursele de la 1 martie vor avea regim de over night.

like-facebook„O evaluare făcută, adică de la 1 martie 2016, Tarom va opera într-un nou regim de pe Aeroportul Suceava și asta înseamnă o schimbare importană pentru că dacă ,în acest moment avem doar două rute cu Bucureștiul, luni și joi,curse de zi, de la 1 martie,o să avem curse mai des spre București într-un regim de înnoptare pe Suceava. Foarte mulți dintre cei care au treabă în București își doresc să ajungă dimineața și să se întoarcă seara. Cred că acest orar de vară va conduce la o creștere a traficului și la o mai bună conectare la zborurile care sunt disponibile”, a spus Nechifor.

Totodată, Nechifor a amintit că zborurile Suceava-Bucureşti au conexiuni foarte bune cu 20 de rute europene, printre care se află Londra, Madrid, Munchen, Paris şi Viena.

Am făcut o evaluarede pe site-ul Taromului. Pot fi făcute zboruri cu Tarom de la Suceava cu oprire la București dar cu legătură rapidă spre Londra, Madrid, Budapesta, Viena, Munchen, Istanbul, Sofia, Belgrad, Amsterdam sau Barcelona.Tarifele sunt competitive și sunt și alte facilități incluse în prețul biletulu.Un Londra la prețul de pornire ar fi de 184 euro dus-întors însă prețurile la cursele de linie sunt mai mici dar pe măsura curgerii timpului, cu cât se apropie cursa ca li dată de zbor, prețurile mai cresc.Iată că de la 1 martie avem o plajă mai largă de zbor de pe Suceava cu conexiune la București și sper ca lucrul acesta să se vadă în numărul pasagerilor”,  a spus Nechifor.

De asemenea, șeful adminsitrației județene a mai spus că se află în negocieri avansate pentru un charter săptămânal Suceava-Antalya, precum şi cu o companie low cost, pentru curse externe, ce ar urma să opereze din această vară de pe aeroportul Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*