Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Căruțele nu mai au voie să circule prin municipiul Suceava

carutaDe la începutul acestei săptămâni, a intrat în vigoare Hotărârea de Consiliu Local ce prevede interzicerea circulaţiei căruţelor pe străzile Sucevei.

Căruţaşii prinşi de poliţiştii locali ar urma să fie amendaţi, iar atelajele vor fi imobilizate în cel mai apropiat spaţiu disponibil, astfel încât să nu fie stânjenită circulaţia pe drumurile publice.

Astfel, pentru că nu există spații în care să fie ținute animalele care ar putea să facă obiectul contravenției nou instituite și nici garaje în care să fie ținute atelajele surprinse pe șoselele municipiului Suceava, atât căruțele cât și animalele ar putea să rămână pe răspunderea proprie a deținătorilor, acolo unde organele de ordine le vor constata prezența ilegală.

like-facebookAmenda este cuprinsă între 500 şi 1.500 lei iar contravenientul poate achita jumătate din minimul amenzii pe loc sau în termen de cel mult 48 de ore de la data comunicării procesului-verbal.
Prin excepţie, vehiculele cu tracţiune animală care vor participa la evenimente artistice, culturale sau sportive vor avea voie să circule şi să staţioneze pe domeniul public al Sucevei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*