Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

A cumpărat țigări de contrabandă de la un sucevean, apoi le-a ascuns prin cafea. Polițiștii l-au prins

tigari (11)Polițiștii de frontieră au depistat, joi, în localitatea Dorohoi din județul Botoșani un cetățean român care transporta în autoturismul proprietate personală mai multe pachete de țigări de contrabandă, ascunse în ambalaje folosite pentru pachetele de cafea.

Bărbatul, Dinu I, de 44 de ani, din județul Botoșani, conducea un autoturism marca VW înmatriculat în România. Persoana și autoturismul au fost conduse la sediul Sectorului Poliție de Frontieră Dorohoi, unde au fost descoperite în interiorul autoturismului, precum și în bagaje și pe corpul bărbatului, 150 pachete țigări diferite mărci, de proveniență R. Ucraina și Duty Free, în valoare totală de peste 1.300 lei.

like-facebookBărbatul a declarat că a achiziționat țigările pentru consum propriu de la o persoană necunoscută din județul Suceava, contra sumei de 400 lei.

Polițiștii efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, detinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea si vânzarea bunurilor sau marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savârsirii acesteia.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*