Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Un sucevean, printre cei mai bogați actori din România. Locuiește într-o vilă, lângă Palatul Cotroceni

arsinel2Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea! Acesta este dictonul dupa care se ghideaza in viata actorul de origine sucevean, Alexandru Arsinel. El  este probabil cel mai bogat actor din Romania. Actorul are venituri lunare de aproximativ 30.000 de lei pe luna din pozitia de bugetar (Arsinel este actor, director de teatru si pensionar). El a investit foarte multi bani in casele pe care le are: un apartament in Bucuresti si case de vacanta la mare, munte, in Dambovita si in Suceava, scrie wowbiz.ro.

Apartamentul lui Alexandru Arsinel din Bucuresti este insa unul cu totul special. Imobilul are nu mai putin de 225 mp si a fost cumparat in 1996 cu legea 42. Respectiva lege acorda mai multe facilitati participantilor la Revolutia Romana (servicii medicale, transport gratuit, acordarea unor subventii la creditele bancare, precum si posibilitatea de a inchiria sau cumpara la preturi mai mici imobile, terenuri sau spatii comerciale).like-facebook

arsinelAlexandru Arsinel se bucura de statutul de revolutionar inca din primii ani de dupa caderea comunismului, cu toate ca sunt multi care ii contesta meritele, mai ales ca a a fost secretar de partid. In prezent, Arsinel are doua pensii de pe urma faptului ca are certificat de revolutionar – una pe legea 341 (Legea Recunostintei) de 1.100 de lei pe luna si alta dobandita recent, pentru merite deosebite, care poate ajunge si la 4.000 de lei.

Locatia vilei in care locuieste Arsinel este una de-a dreptul spectaculoasa. Imobilul este gard in gard cu Palatul Cotroceni si practic actorul poate vedea de pe geam in curtea lui Iohannis. Practic, toti presedintii Romaniei, de la Iliescu la Basescu si Iohannis i-au trecut prin fata casei, de doua ori pe zi, cu coloana oficiala.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*