Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Amenzi de aproape 100.000 lei date de polițiști șoferilor beți sau vitezomani. 25 dintre ei au rămas fără permise

razie politieÎn perioada 22-24 ianuarie 2016, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de poliţişti de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe drumurile publice din judeţ, în vederea depistării conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice, precum şi a celor care nu respectă regimul legal de viteză.

Astfel, au fost constatate 4 infracţiuni la regimul circulației rutiere, toate pentru alcoolemie şi aplicate 398 de sancţiuni contravenționale în valoare de 97.140 lei, din care 225 pentru încălcarea regimului legal de viteză.
like-facebook
De asemenea, au fost reţinute 25 de permise de conducere, din care 4 pentru alcool, 7 pentru viteză, 10 pentru depășiri neregulamentare, 4 alte cauze şi 14 certificate de înmatriculare reţinute.
În total, au fost testaţi 299 de conducători auto cu aparatul etilotest.

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Pătrăuți, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208V, pe raza localității de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.
Un bărbat de 52 de ani, din municipiul C-lung Moldovenesc, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea autoturismul, pe DC 88 din comuna Sadova, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*