Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Indivizii care s-au culcat cu o tânără de 11 ani și au șantajat-o rămân după gratii

curtea de apel suceavaCurtea de Apel Suceava a respins, luni, ca nefondate, contestaţiile formulate de Ionuț Gabriel Ungureanu şi Andy Ionuț Frumosu, ambii în vârstă de 17 ani, din comuna Fântânele împotriva sentinței Tribunalului Suceava de arestare preventivă.

Cei doi au fost arestați preventiv pentru comiterea infracțiunilor de pornografie infantilă, act sexual cu un minor, șantaj și viol. Ambii sunt acuzați că au şantajat o fată de 14 ani,  elevă la Școala Generală din localitate, cu o poză în care minora apărea goală.

like-facebookPotrivit anchetatorilor, aceștia, în vara lui 2012, au întreţinut relaţii sexuale cu  fata, pe atunci în vârstă de 11 ani, pe care au și o fotografiat-o goală, iar după aceea au început să o șantajeze în sensul că dacă nu va mai întreține relații intime cu ei, vor face publice imaginile. Și așa s-a și întâmplat. Pozele au ajuns pe telefoanele celulare ale câtorva elevi, iar DIICOT a demarat cercetări. Băieții au fost luați la întrebări, iar ulterior, arestați. Și Direcția de Protecție a Copilului Suceava a demarat o anchetă urâmd ca rezultatele să fie făcute cunoscute la finalul acesteia.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*