Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Autoturism Toyota căutat pentru confiscare în Spania, depistat la Siret. Ce reacție a avut proprietarul

vama siretPolițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au indisponibilizat un autoturism marca Toyota, în valoare de 10.500 lei, care fugurează ca fiind căutat de către autoritățile din Spania.

Vineri, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret — I.T.P.F. Sighetu Marmației s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pentru a ieși din țară, Ion S., în vârstă de 32 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava, care conducea un autoturism marca Toyota, înmatriculat în Spania.

like-facebookCu ocazia formalităților specifice, polițiștii de frontieră au constatat că în bazele de date autoturismul figura ca fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Spania din luna decembrie 2014.

Bărbatul a declarat că nu știa că autoturismul este căutat de către autoritățile spaniole.

Polițiștii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autovehiculul, în valoare de aproximativ 10.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*