Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Poșta Română învinsă, în instanță, de un sucevean

Posta-RomanaPoșta Română a fost învinsă în instanță de un sucevean. Oficiul Poștal din Bogdănești este pe cale să  se desființeze. Și asta după ce proprietarul terenului pe care este construit imobilul, Ioan Drilea din Constanța, originar din Bogdănești, a revendicat suprafața de teren pe care este construit oficiul poștal și a câștigat.

Deși și Poșta Româna deține documente ce atestă dreptul ei de proprietate asupra acestui teren și vechiul proprietar deține titlu de proprietate, terenul aparținând tatălui acestuia.
like-facebook
Moștenitorul vechiului proprietar și-a revendicat terenul după un număr mare de ani, Poșta Română invocând la rândul ei un drept de proprietate având documente în acest sens.

Dat fiind faptul că în județul Suceava, Oficiile Poștale își desfășurau activitate în imobile închiriate și cu o situație juridică incertă, în ultimii ani, Poșta Română a încercat să își lămurească situația juridică în sensul că și-a făcut acte de proprietate pentru terenul ocupat invocând prescripția achizitivă de lungă durată ca mod de dobândire al proprietății.

Astfel, dacă deții un teren mai mult de 30 de ani, poți deveni proprietar al acestuia dacă pe acel teren nu vine nimeni să îl revendice.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*