Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

FOTO! Baza sportivă de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, inaugurată cu ministru secretar de stat

inaugurare sala de sport colegiul stefan cel mare (1)După o lungă perioadă de timp, prelungiri de termen și interminabile comandamente săptămânale organizate de primarul Sucevei, Ion Lungu, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din municipiul reședință de județ, beneficiază în sfârșit de o bază sportivă.
La evenimentul de inaugurare de vineri au fost prezente autoritățile județene și locale, cadre didactice, actuali și foști elevi ai unității de învățământ, parlamentari, dar și ministrul secretar de stat, Gabriel Ilieș.
Potrivit tradiției, inaugurarea oficială a debutat cu o slujbă de sfințire a obiectivului, oficiată de un sobor de preoți.

inaugurare sala de sport colegiul stefan cel mare (2)Primarul Sucevei, Ion Lungu a declarat că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a sprijini educația în Suceava și de a direcționa banii de la Guvern spre aceast domeniu. El a mai adăugat că a ajuns până acolo că s-a certat cu constructorii de la sala de sport, în vizitele sale neanunțate la sala de sport când aceasta era în derulare.like-facebook

La rândul său, președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, i-a mulțumit colegului său de la Iași, Cristina Adomniței, fost absolvent al acestei unități de învățământ pentru implicarea de care a dat dovada în implementarea proiectului în perioada cât a fost ministru al Educației.

Valoarea investiției este de 2 milioane de euro. După inaugurarea sălii de sport, au avut loc un moment artistic şi o partidă de baschet. Evenimentul de inaugurare a avut loc în cadrul Zilelor Colegiului “Ștefan cel Mare” și care mai includ simpozionul 155 de ani de competență, exigență și performanță în educație și concursul “Mate & Info”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*