Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Șase suceveni condamnați după ce au țepuit mai multe bănci

judecatorCurtea de Apel Suceava a pus punct final, joi, într-o cauză privind infracțiunea de înșelăciune dată mai multor unități bancare din județul Suceava, între care BRD, UNICREDIT ŢIRIAC BANK, RAIFFEISEN BANK S.A, BCR -sUCURSALA JUDEŢEANĂ SUCEAVA, KRUK ROMÂNIA S.R.L, de către șase suceveni.
like-facebook
În cazul acestora, Curtea de Apel a fost mai blândă în ceea ce privește pedepsele aplicate acestora, față de instanța de fond care le-a aplicat pedepse mai grele. Astfel că, Polocoșer Elena Maria a fost condamnată pentru contrabandă cu țigări să execute pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare față de 4 ani de închisoare cât a primit la instanța de fond precum și 5.000 lei amendă. În același timp, s-a stabilit un termen de încercare de 7 ani ,în loc de 8 ani cât a primit la instanța de fond.

Ioniță Ioan-Aurel a scăpat de pedeapsă pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune întrucât a încetat procesul penal împotriva inculpatului deoarece a intervenit prescripția răspunderii penale.

Mitrofan Constantin a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an închisoare, în loc de 1 an și 8 luni închisoare cât a primit la instanța de fond pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune și în final a suspendat condiţionat executarea pedepsei pentru un termen de încercare de 3 ani.

Mihu George Eugen, condamnat la o pedeapsă de 1 an închisoare, în loc de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, contopeşte pedeapsa de 1 an închisoare, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa cea mai grea, de 1 an închisoare. În final s-a suspendat condiţionat executarea pedepsei de 1 an închisoare, în loc de 3 ani închisoare. Instanța a stabilit un termen de încercare de 3 ani în loc de 5 ani cât a dat instanța de fond.

Ciofu Ionel, condamnat pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, a încetat procesul penal ca urmare a intervenirii prescripției răspunderii penale.
Ciobanu Petru-Ovidiu a fost condamnat pentru înșelăciune la o pedeapsă de 3 (trei) luni închisoare, în regim de penitenciar.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*