Miercuri 08 Mai 2024, Actualizat acum 128 zile 12:00 am

Carambol cu patru mașini la Gura Humorului. Doi bărbați au fost răniți

accident-rutierÎn timp ce conducea autoturismul pe str. Ştefan cel Mare, din orașul Gura Humorului, marți, din cauza nepăstrării unei distanţe suficiente în mers faţă de autovehiculul din faţa sa, un tânăr de 27 de ani, din localitate, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus regulamentar în aceeaşi direcţie de un bărbat de 38 de ani, din oraşul Frasin.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani, a fost proiectat către înainte în autoturismul condus regulamentar în aceeaşi direcţie de mers de un bărbat de 37 de ani, din municipiul Suceava, care, la rândul său, a fost proiectat în autoutilitara condusă de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.
like-facebook
În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto de 37 de ani şi a unui bărbat de 33 de ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de acesta, cărora li s-au acordat îngrijirii medicale, însă nu au rămas internați în spital.

Cei patru conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*