Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Furt dintr-o locuință din Stulpicani. Capul răutăților: un minor de 15 ani. Cu cine acționa

politieMarți, Postul de poliție Stulpicani a fost sesizat de un localnic de 65 de ani, despre faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuința sa și i-au sustras mai multe bunuri.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 05.01.-19.01.2016, profitând de lipsa de la domiciliu a părții vătămate, plecată din localitate, prin forțarea ușii de acces într-o anexă, persoane necunoscute au sustras un generator electric, un telefon mobil și alte bunuri de uz casnic.
like-facebook
În urma activităților întreprinse de polițiști, autorii furtului au fost identificați ca fiind un minor de 15 ani, din localitate, care într-o zi, împreună cu un tânăr de 18 ani din localitate și în altă zi, cu un alt localnic, tot de 18 ani, a pătruns în locuința persoanei vătămate și a sustras bunurile, ce au fost recuperate în totalitate și predate persoanei vătămate.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*