Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Vezi cine sunt indivizii care s-au luat la bătaie în restaurantul Taco- Loco!

bataie la restaurantUn număr de șapte bărbați s-au luat la bătaie în restaurantul Taco- Loco din municipiul Suceava. Totul a început după ce patru tineri aflați sub influența băuturilor alcoolice s-au luat la ceartă cu trei agenți de pază de la Ekipa, aflați în timpul liber.

Ruben Silviu Iftimie, de 31 de ani,  Andrei Iftimie, de 27 de ani, Stefan Ungureanu, de 39 de ani, toți din municipiul Suceava și George Răzvan Ciurariu, de 26 de ani, din municipiul Rădăuți, s-au luat la ceartă cu Florin Mandache, de 46 de ani, Adrian Magopăț, de 46 de ani și Liviu Bogdan Frățian, de 45 de ani, toți din municipiul Suceava, agenți de pază din cadrul SC Ekipa. Cu toții erau clienți în local, iar cearta dintre ei a degenerat ajungându-se la lovituri dure.

like-facebookRuben Silviu Iftimie a ajuns la spital, fiind diagnostic cu TCF prin agresiune și etilism acut, iar Adrian Magopăț a suferit un traumatism cranio cerebral, fără pierderea cunoștinței, epitaxis post traumatic, plăgi escoriate buză superioară și inferioară, plagă escoriată hemitorace stângă. Niciunul nu a rămas internat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*