Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

PNL a validat candidații pentru 14 municipii. Vezi de ce nu a fost validată candidatura lui Ioan Balan!

ioan balanCandidatura deputatului Ioan Balan la funcția de primar al Sucevei  nu a fost validată, luni, de Biroul Permanent Național  al PNL. Balan susține că   Biroul Județean al PNL Suceava nu a trimis dosarul prinvind candidatura sa  la Primăria Suceava la București.

Liderul organizației județene a PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a anunțat în mod oficial că deputatul  Ioan Balan este candidatul PNL la Primăria Suceava.

like-facebookDe cealaltă parte, primarul independent Ion Lungu, fost membru PDL și PNL, a anunțat că va reveni în PNL. Lungu a susținut că va candida pentru un nou mandat la Primăria Suceava. Și deputatul Alexandru Băișanu susține că vrea să candideze la funcția de primar din partea PNL.

PNL a validat luni candidatii pentru 14 municipii reședință de județ și a anunțat și 3 candidați pentru functia de președinte de Consiliu Județean de la Bacău, Cluj și Teleorman.
Cei 14 candidaţi validaţi sunt: Mircea Hava – Alba Iulia, Gheorghe Falcă – Arad, Dragoş Luchian – Bacău, Catalin Boboc – Brăila, Emil Boc – Cluj Napoca, Pavel Badea – Craiova, Petru Mărginean – Deva, Nicuşor Ciumacenco – Galaţi, Daniel Cârjan – Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea – Iaşi, Andrei Voloşevici – Ploieşti, Ioan Popa – Reşiţa, Marius Bălaşa – Slatina, Nicolae Robu – Timişoara.
Pentru presedintia de CJ au fost propusi: Ionel Palăr – Bacău, Alin Tişe – Cluj, Eugen Pârvulescu – Teleorman.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*