Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Bunuri ale Termica închiriate pentru funcționarea sistemului de transport de la Thermonet

clConsiliul Local Suceava a adoptat, luni, proiectul de hotărâre privind închirierea de la Termica a unor bunuri strict necesare funcţionării sistemului de transport şi distribuţie a energiei termice Thermonet. La ședință au participat 16 consilieri şi toţi au votat de acord cu acest proiect după ce la reuniunea anterioară a fost nevoie de un vot să treacă. Într-o primă fază, în sală s-au prezentat 13 consilieri apoi au apărut pe rând încă trei. Chiar și așa au fost consilieri care s-au plâns că se rup de la locul de muncă să fie prezenți la reuniunea deliberativului local.

like-facebook„Pentru că data trecută au fost consilieri care nu au fost de acord cu acest proiect, astăzi, a trebuit să revenim. Avem o grămadă de treabă la locul de muncă”,  s-a plâns unul din aleșii locali.

Sunt și consilieri care se plâng de neplata unor ședințe de deliberativ local și că prezența lor e voluntariat. Pentru închirierea celor aproximativ 70 de mijloace fixe necesare asigurării încălzirii şi apei calde, Primăria va plăt lunar 100.000 lei. Proiectul a creat discuții aprinse din partea consilierului local PSD, Eugen Girigan, care în cele din urmă s-a lămurit de necesitatea închirierii acestor mijloace fixe.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*