Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

FOTO! Microbuz confiscat la Siret. Polițiștii au găsit în el țigări de peste 6.000 lei

tigari ascunse (1)Microbuzul condus de un tânăr de 29 de ani a fost confiscat la frontiera Siret după ce în podeaua sa oamenii legii au găsit țigări de contrabandă.

În noaptea de duminică spre luni, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, Roman S., cu dublă cetăţenie româno –ucraineană, în vârstă de 29 ani, conducând un microbuz marca Mercedes Benz Sprinter.

like-facebookExistând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii.
tigari ascunse (2)
Astfel, a fost descoperită ascunsă într-un loc special amenajat în podeaua microbuzului, cantitatea de 5.000 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de aproximativ 6.100 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei.

Totodată, microbuzul, estimat la 90.000 lei, a fost indisponibilizat în P.T.F. Siret, deoarece avea confecţionat un loc special amenajat pentru transportul ţigărilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*