Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Panică la un restaurant din Suceava! Șapte bărbați s-au luat la bătaie

politie scandal 2Un scandal de amploare a avut loc la un restaurant din zona centrală a municipiului Suceava. Șapte bărbați s-au luat la bătaie, duminică dimineață, după ce au consumat băuturi alcoolice la restaurantul Taco Loco.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, șapte bărbaţi se manifestau agresiv şi se îmbranceau, tulburând astfel ordinea şi liniştea publică în zonă şi inducând o stare de panică şi teamă celor aflaţi în restaurant.

like-facebookÎn urma verificărilor jandarmilor, a rezultat că altercaţia a fost provocată de 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 40 de ani, unul dintre aceştia având domiciliul în municipiul Suceava, iar ceilalţi în municipiul Rădăuţi.

Pe fondul consumului de alcool, aceştia au ameninţat şi au lovit cu pumnii şi picioarele 3 persoane, două dintre acestea având vârsta de 47 de ani şi una 46 de ani

Persoanele lovite au fost transportate de un echipaj de ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde au primit îngrijiri medicale.

„În cauză au fost întocmite actele de sesizare privind săvârşirea unor fapte susceptibile de a fi infracţiunile de loviri şi alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice . Dosarul cu actele de sesizare şi cele 4 persoane au fost predate Poliţiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat al jandarmilor suceveni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*