Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Senatorul Steliana Miron, mesaj emoționant, alături de protestatari: Ce simte mama care nu-și vede copiii dimineața, care nu are cum să-și alăpteze bebelușul

Senatorul Steliana Miron, alături de fetița sa

Senatorul Steliana Miron, alături de fetița sa

Senatorul Steliana Miron a transmis un mesaj emoționant, sâmbătă, la protestul de amploare care a avut loc în fața Prefecturii.

Parlamentarul a precizat că a cerut ministrului de Externe să se implice cu responsabilitate în acest caz.

like-facebookDurerea lor este durerea noastră, suferința lor este și suferința noastră. Tocmai de aceea suntem astăzi aici, să strigăm că ne doare, că această barbarie ne sfâșie sufletul. Ce simte mama care nu-și vede copiii dimineața, care nu are cum s-și alăpteze bebelușul, care nu știe dacă sunt triști, bolnavi sau disperați de această despărțire. Sunt mamă și mă doare cumplit, nici nu pot să îmi imaginez”, a spus Miron.

stelianaFOTO! Protest de amploare la Suceava pentru susținerea familiei Bodnariu


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Claudia Mateiciuc says:

    Stie d-na parlamentar Steliana Miron că România are peste 8000 de copii instituționalizați și traumatizați?! N-am auzit-o pe vajnica senatoare să se intereseze de soarta celor peste 320.000 de copii care trăiesc în sărăcie extremă, în condiții de ev mediu în țara noastră, fără încălzire, apă, curent, înfometați si desculți în mijlocul iernii, fară acces la medic, la învățământ și chiar fără sa fie înregistrați cu CNP.
    Pe vitregiții ăștia de soartă nu-i vede nimeni și d-na senator nici atât, de aceștia cărui parlamentar îi pasă????
    In România legile-s pe mâna lor și le fac cum le tună! D-na are mandat și îi recomand insistent să facă ceva pentru țara ei, să schimbe dramele pe care le trăiesc românii. E tare ușor să te transformi în fals apărător al drepturilor copilului și să tolerezi în țara ta o situație disperată și la limita civismului.
    Când o sa scăpăm de ipocrizia asta ieftină, de falsele pretenții de apărători ai drepturilor copilului, ai drepturilor omului?
    Nu mai vede d-na padurea de copaci?!Situația din țara noastră oare nu stârnește discuții și mitinguri de protest?!
    Cine oferă protecție socială miilor noștri de copii, ne legăm cu tupeu de alții și nu suntem în stare sa ne uităm la noi în ogradă!! RUȘINEEE!
    Nu mă pronunț despre instrumentarea cazului Botnariu, sunt tristă și eu dar tatal este casătorit cu o norvegiancă si a acceptat vreme de 10 ani un sistem de reguli sociale, cu bune și cu rele.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*