Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Ţigări ascunse în bordul şi pragurile unei mașini, depistate la frontiera Siret

tigari (1)Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei au descoperit ascunse în bordul şi pragurile unui autoturism, 980 pachete de ţigări ce urmau să ajungă pe piaţa neagră din România.

În dimineaţa zilei de miercuri, 13 ianuarie a.c., în jurul orei 01.55, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul ucrainean M. Mykhailo, în vârstă de 20 de ani, conducând un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în Bulgaria.

like-facebookExistând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei şi bagajelor, ocazie cu care a fost descoperită ascunsă, în locuri special amenajate în bordul şi pragurile maşinii, cantitatea de 980 pachete de ţigări, marca Rothmans, de provenienţă ucraineană.

tigari (2)Ţigările în valoare de 1.195 lei au fost ridicate în vederea confiscării, şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 6.000 lei, iar autoturismul în valoare de peste 18.000 lei a fost ridicat în vederea confiscării deoarece avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor

Faţă de cetăţeanul ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, începând cu data de 13.01.2016.tigari (3)


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*