Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO! Bunică și nepot intoxicați cu monoxid de carbon de la o sobă

pompieri isu (10)O bătrână și nepotul acesteia, de doi ani, din cartierul sucevean Burdujeni, s-au intoxicat cu monoxid de carbon, vineri, de la o sobă din teracotă care funcționa pe bază de gaz metan.

Cel mai probabil, soba a fost lăsată deschisă pentru a se face căldură în casă. Cei doi au fost transportați la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Județean Suceava, iar potrivit șefului Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, generalul de brigadă Ioan Burlui, aceștia au fost investigați de cadrele medicale, au fost intubați și erau conștienți.

like-facebook„La fața locului au venit 2 ambulanțe de la Serviciul Județean dar și echipaje SMURD. Au fost duse persoanele la spital. Bunica cu nepotul erau acasă și a venit tatăl copilului acasă și i-a găsit. El a fost cel care a sunat la 112”,  a spus Burlui, care a precizat că membrii familiei susțin că a fost făcută verificarea la sobă.

„Le-am recomandat să nu folosească soba până nu fac o verificare. Nu este vorba de scăpare de gaz metan de la conducta de alimentare pentru că soba este fierbinte. Deci ea a funcționat și s-au intoxicat de la produse ale arderii care au fost inhalate”,  a spus Burlui.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*