Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Cătălin Nechifor: Până acum nu avem afirmații negative față de cei care trebuiau să intervină pe drumurile naționale și județene

cj suceava (16)Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, susține că pe drumurile județene și naționale s-a circulat în condiții de iarnă și în condiții de siguranță. El a făcut aceste afirmații după ce personal a fost joi după-amiază și noaptea trecută, până după miezul nopții, în teren.

like-facebookCel mai greu s-a circulat pe tronsonul Suceava-Rădăuți și Suceava-Siret. Nu au fost foarte multe dificultăți cu urmări deosebite. Ieri, un tir a ieșit din carosabil și a tamponare severă pe DN Fălticeni către Gura Gumorlui, la Cornu Luncii. Peste noapte, au fost dificultăți la Bălăceana unde s-a intervenit în timp util și după 40 de minute de așteptare pentru că utilajele erau duse în zona Moara unde trebuia intervenit. Nu a fost pusă viața oamenilor în pericol. Au mai fost mașini ieșite din decor care au fost tractate la Moara. O altă mașină de transport marfă care a greșit drumul a ajuns la Manolea și a fost și aceasta scoasă din dificultate. Prognoza meteo este mai bună pentru perioada următoare. Sunt temperaturi pozitive pe timp de zi. Precipitațiile au început să se diminueze și pe zona de munte mă aștept să fie mai bine. Poate încă dificultăți în zona de șes în special în zona Rădăuți unde există aceste fenomente de vânt din zona câmpului care transporta zăpada către carosabil. Oricât de mult s-ar interveni în spatele acestor utilaje se formează suluri de zăpadă care crează dificultăți. Suntem în măsură să putem asigura condiții de trafic în condiții de iarnă. Până acum nu avem afirmații negative față de cei care trebuiau să intervină pe drumurile naționale și județene”,  a spus Nechifor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*