Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Trafic îngreunat pe patru drumuri din județ. Mai multe mașini au fost blocate

deszapezire 1Ninsoarea abundentă a îngreunat circulaţia pe drumurile din judeţ, semnalându-se, în noaptea de joi spre vineri, 4 apeluri la numărul de urgenţă 112, drum cu trafic îngreunat în 4 locaţii, unde au fost cuprinse un număr de 14 de autoturisme, în care se aflau 24 de persoane.

Porţiunile de drum afectate au fost DJ 209C între localităţile Moara şi Drăgoieşti (10 autoturisme/17 persoane), DJ 208E între Forăşti şi Manolea (1 autoturism/1 persoană), DJ 208B între Siminicea şi Dumbrăveni (1 autoturism/2 persoane) şi DC 70A între Bosanci şi Cumpărătura (2 autoturisme/4 persoane).

like-facebookEchipaje de la Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul primăriilor din zonă, împreună cu Secţiile Dumuri Naţionale şi Drumuri Judeţene, poliţişti şi pompieri, au intervenit cu forţe şi utilaje şi au deblocat toate maşinile. Intervenţiile de salvare au durat între 40 de minute şi 1 oră şi jumătate.

Nicio persoană nu a fost afectată şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. De altfel, echipajele pompierilor militari, cu ambulanţa SMURD, au monitorizat traseele afectate pentru a acorda primul ajutor medical, în cazul în care ar fi fost nevoie.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*