Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Un șofer beat criță a distrus cu o Dacie un Mercedes și un Audi

accidentUn accident a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe strada Mihai Eminescu, din municipiul Suceava, în zona ACET.

Un bărbat, de 40 ani, localnic, a consumat băuturi alcoolice în zona centrală a municipiului Suceava, după care s-a urcat la volanul autoturismului Dacia 1310 și s-a deplasat pe traseul strada Nicolae Bălescu- strada Mihai Eminescu, iar în zona S.C. ACET S.A. a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Mercedes A180 CDI pe care l-a proiectat în autoturismul marca Audi, ambele autoturisme fiind parcate pe partea dreaptă a străzii Mihai Eminescu.
like-facebook
În urma testării cu aparatul etilotest, i s-a constatat o îmbibație alcoolică de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar apoi a fost condus la Spitalul Județean de Urgențe ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, se precizează într-un comunicat al Poliției Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*