Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Senatorul Steliana Miron: Schengenul este o himeră. Un pariu pierdut nu de noi, ci de ei!

steliana miron2Senatorul PNL Steliana Miron susține că Schengenul este „o himeră”. Potrivit acesteia, românii plăteau mii de mărci să meargă să muncească în Germania, iar autoritățile statului român nu au ridicat un deget pentru acei români, „dar occidentalii ne considerau în afara Europei, cetățeni cărora trebuiau să le predea lecții”.

Miron se arată revoltată de modul în are sunt tratați românii în condițiile în care tocmai refugiații „terorizează la propriu”.

like-facebook„Sincer nu înțeleg cum acești pedagogi de bune maniere își obligă propriii cetățeni să se ascundă în propriile case de frica refugiatilor primiți cu multe aplauze nu de ieri, nu de azi ci din todeauna. De ce pe noi românii trebuie să ne tragă de urechi mereu, când cei care terorizează la propriu nu suntem noi ci doar “prietenii” lor. Orașele lor sunt bombe sociale nu din cauza lipsei ajutoarelor ci din cauza frustrărilor acumulate de o generație care nu-și mai găsește identitatea într-o societate care se credea perfectă. Noi românii trebuie să învățăm din lecția islamistă predată occidentalilor fără voia lor, că imperiul de bunăstare occidental poate să nu însemne nimic. Schengenul este o himeră. Un pariu pierdut nu de noi, ci de ei”, susține parlamentarul.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*