Miercuri 01 Mai 2024, Actualizat acum 121 zile 12:00 am

FOTO! Trafic de coșmar după tamponarea a două mașini, la Suceava

Trafic de coșmar în municipiul Suceava, după ce două mașini s-au tamponat în zona Grup Școlar 2. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.

Daniel-Constantin Dragomirescu, de 39 ani, din municipiul Suceava, conducea autoturismul Renault Megane pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, spre cartierul Burdujeni. Ajungând în vecinătatea imobilului nr. 5, nu a adaptat viteza şi având în vedere configuraţia traseului, respectiv drum în pantă şi curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers pe carosabilul acoperit cu mâzgă, apoi a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Lexus, condus de Petru-Radu Semeniuc, de 30 ani, din oraşul Milişăuţi.

În urma accidentului, au rezultat două victime, pasageri din autoturismul Lexus. Au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, pentru acordarea îngrijirilor medicale. La unitatea primiri urgenţe, Semeniuc Radu, pasager pe locul stânga faţă, a primit diagnosticul “Tcc, contuzie genunchi stâng” iar Semeniuc Brânduşa, pasageră pe bancheta din spate, “ contuzie mandibulară rang stâng”.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând valoarea 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. La spital, li s-au prelevat şi mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei. Autoturismele erau echipate cu anvelope de iarnă.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului Rutier Suceava, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de „ vătămare corporală din culpă”.

trafic6În urma accidentului, s-a circulat extrem de greu joi dimineață din centrul Sucevei spre Burdujeni și invers (pe Calea Unirii).

Județul Suceava este și sub avertizare de cod galben de ninsori, iar autoritățile intervin deja pentru fluidizarea traficului.

like-facebookÎn municipiul Suceava, se deszăpezește  cu 21 utilaje cu plug din care 3 utilaje pentru trotuare şi 18 utilaje pentru străzi, din care patru pentru străzi înguste şi 14 pentru arterele principale.

De asemenea, se acționează și cu material antiderapant.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*