Duminică 28 Aprilie 2024, Actualizat acum 118 zile 12:00 am

Țigări de aproximativ 40.000 lei abandonate de contrabandiști, la Costileva

colete tigari2Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontiera Brodina au declanşat, marți, o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 20.50, au observat cu ajutorul aparaturii din dotare, la aproximativ 100 m de frontiera de stat, un grup de persoane care transporta colete voluminoase dinspre frontieră spre localitatea Costileva, județul Suceava.

like-facebookDrept urmare, polițiștii au efectuat somaţiile legale prin voce, moment în care persoanele în cauză au abandonat coletele şi s-au întors pe teritoriul statului ucrainean.
Imediat, au fost anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre eveniment.

În zona respectivă au fost descoperite 4 colete ce conţineau 4.000 pachete ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.
Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 40.000 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar în continuare se fac cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activități infracţionale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*