Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Dan Acibotăriță: O zonă din municipiul Suceava, denumită pe vremuri “Orăşelul Copiilor” şi pădurea de vis-à-vis de acesta se află într-o stare deplorabilă

partidul verdePreședintele organizației sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriță, atrage atenția asupra neglijenței autorităților sucevene. Potrivit acestuia, în mai multe zone, crengile copacilor tăiați sunt aruncate haotic, capacele de canal lipsesc.

like-facebook„Partidul Verde filiala judeţeană Suceava consideră că o zonă din municipiul Suceava, denumită pe vremuri “Orăşelul Copiilor” şi pădurea de vis-à-vis de acesta şi cum mergi spre izvorul “Sfântul Ioan”, se află într-o stare deplorabilă. Peste tot sunt crengi de la copacii tăiaţi, aruncaţi haotic, capacele de la gurile de canalizare sunt dispărute, existând un risc major de a cădea. Păcat de imaginea urâtă. Această parte a oraşului Suceava este vizitată, are acces la Cetatea de Scaun, iar cu 26 de ani în urmă arăta impecabil. În 2015 aproape totul este distrus”, se arată într-un comunicat al Partidului Verde.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*