Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Tânăr reținut după o urmărire ca-n filme. Ce au găsit polițiștii în mașina lui

contrabanda 4Un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Vatra Dornei a identificat în trafic, sâmbătă, pe DN 17, pe strada Argestru din localitate, un autoturism, al cărui conducătorul auto la vederea polițiștilor, a virat imediat pe un drum lateral, demarând cu viteză, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea și oprirea acestuia după aproximativ 500 metri.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un tânăr de 26 de ani, din comuna Stulpicani, iar pe bancheta din spate şi în portbagajul mașinii au fost găsite 1.990 pachete cu țigări netimbrate, conţinând 39.800 bucăţi ţigarete de contrabandă.

like-facebookAutoturismul a fost indisponibilizat la sediul de poliție, iar ţigările în valoare de cca. 20.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, suspectul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei cu propunere de arestare preventivă”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*