Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Dulciuri împărțite copiilor, în cartierul George Enescu, din partea deputatului Ioan Bălan

dulciuri balanViceprimarii municipiului Suceava, Lucian Harșovschi și Ovidiu Doroftei, dar și copreședintele organizației municipale a PNL Suceava, Marius Zmău, au împărțit, luni, dulciuri copiilor din cartierul George Enescu, din partea deputatului Ioan Bălan.

Asta după ce sâmbătă, în ajun de Moș Nicoale, deputatul a mai împărțit dulciuri copiilor, în Centru și în cartierul Burdujeni.

like-facebookCa în fiecare an în decembrie președintele organizației municipale Suceava a PNL, domnul deputat Ioan Bălan este alături de copii. Având lângă noi tinerii din PNL, consilierii locali dăruim acești moși din ciocolată împreună cu un gând bun pentru copii și părinții lor. Acțiunea va continua până undeva înainte de Crăciun. Foarte important în perioada 15-16 decembrie vom distribui cadouri din partea Primăriei Suceava ca urmare a faptului că aleșii PNL au aprobat acest lucru în bugetul local. Vom împărți în jur de 5.000 de cadouri. Vom pune și noi consilierii liberali mână de la mână pentru a dărui cadouri copiilor din Suceava care sunt niște copiii foarte cuminți. Este o lună în care trebuie să fim mai buni, să fim aproape de cei nevoiași. o lună în care să ne simțim cu toții bine și să uităm de greutăți”, a declarat Lucian Harșovschi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*