Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Senatorul Gheorghe Flutur solicită bani de la Guvern pentru finalizarea șoselei de centură

gheorghe flutur2Copreşedintele PNL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, solicită Guvernului României alocarea de fonduri în bugetul pe anul viitor pentru finalizarea şoselei de centură a municipiului Suceava.

Acesta i-a cerut bani pentru finalizarea șoselei de centură primului ministru Dacian Cioloș, dar și ministrului Transporturilor, Marian Dan Cotescu.

like-facebook„Ruta ocolitoare este extrem de importantă pentru întreg judeţul Suceava, pentru municipiul Suceava însemnând practic singura soluţie pentru devierea traficului greu. Există cartiere în municipiul Suceava unde autovehicule de mare tonaj trec pe lângă locuinţe, provocând avarii şi fiind un real pericol pentru pietoni”, a spus Flutur.

Flutur a reamintit și faptul că după preluarea guvernării de către PSD nu s-au mai alocat fonduri pentru această investiţie deși PSD a promis acest lucru în nenumărate rânduri.

„Centura Sucevei pare încremenită în expertize şi licitaţii, sau mai degrabă blocată de indolenţă şi incompetenţă. Am fost de-a dreptul consternat atunci când, în luna octombrie, la Suceava, ministrul de atunci al Transporturilor confirma, cu seninătate, că Guvernul PSD nu are de gând să finalizeze centura municipiului Suceava nici în anul 2016”, a spus Flutur.

Liderul PNL a precizat că în cazul în care vor fi alocați bani, lucrările la şoseaua de centură pot fi finalizate în maxim trei luni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*