Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Concert susținut de Strauss Festival Orchestra Vienna, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava. Vezi când!

Strauss Festival Orchestra ViennaConcertul Christmas in Vienna, susținut de Strauss Festival Orchestra Vienna sub bagheta maestrului Willy BUchler, cu participarea extraordinară a sopranei vieneze Monika Mosser, va avea loc și la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Evenimentul se va desfășura pe 12 decembrie, la ora 19.30.  Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro.

like-facebookStrauss Festival Orchestra Vienna oferă un spectacol total, care satisface atât auditivul, vizualul, dar și emoționalul. Programul muzical este foarte divers, cuprinzând valsuri, marșuri și polci și, desigur, o colecție specială dedicată Crăciunului. Programul pe care Orchestra vieneză l-a pregătit în acest an este nou, similar Concertului de Anul Nou pe care Orchestra îl susține an de an în Wienner Konzerthaus. Este un spectacol autentic vienez, rafinat, potrivit pentru toate generațiile, care împlinește cele mai exigente doleanțe ale melomanilor și dezvoltă emoții nebănuite în rândul necunoscătorilor. Prin spectacolul Christmas in Vienna publicul este transpus în fascinanta lume vieneză și are șansa de a se simți, măcar pentru o noapte, invitat de onoare la balurile imperiale.

Strauss Festival Orchestra Vienna a fost fondată în 1978 de legendarul dirijor Peter Guth, care este în continuare liderul artistic al grupului și care este considerat cel mai mare specialist în Strauss din zilele noastre. Între orchestrele de același gen, Strauss Festival Orchestra se distinge printr-un ansamblu de muzicieni desăvârșiți și experimentați, care lucrează în permanență în strânsă legătură unul cu altul. Artiștii au cucerit întreaga lume, Strauss Festival Orchestra Vienna susținând turnee pe tot mapamodul, având numeroase apariții TV și participări în renumite festivaluri, numărându-se inclusiv printre invitații de onorare ai Festivalului Enescu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*