Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Avocata care a încercat să-l scape de închisoare pe un bărbat judecat pentru omor, trimisă în judecată

arestataProcurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a avocatei Carmen Cricleveţ Kreisel pentru trafic de influenţă.

În acelaşi dosar au fost trimişi în judecată, pentru complicitate la trafic de influenţă, Nicuşor Şargan şi Dumitru Dascălu. Aceștia se află sub control judiciar.

Carmen Cricleveţ Kreisel a cerut mii de euro pentru a-l scăpa de închisoare pe un bărbat judecat pentru omor. Avocata suceveană a primit de la el 8.000 de euro, urmând ca mai apoi să-i dea încă 10.000 de euro.

like-facebookPotrivit procurorilor, în perioada 2010-2011, având calitatea de avocat în cadrul Baroului Suceava, Carmen Kreisel-Cricleviţ a pretins suma totală de 18.000 euro, din care a primit efectiv 8.000 euro de la o persoană, pretinzând că are influenţă asupra unei judecătoare din cadrul Curţii de Apel Suceava – Secţia Penală, învestită cu soluţionarea apelului declarat într-o cauză care o viza pe persoana respectivă. Bărbatul a fost condamnat la 18 ani de închisoare și a denunțat-o pe avocată.

Anchetatorii au dispus în cauză măsura asigurătorie a sechestrului asupra sumelor de 5.240 euro şi 11.000 lei aparţinând inculpatei, în vederea asigurării posibilităţii de executare a măsurii de siguranţă a confiscării speciale.

Avocată arestată preventiv pentru trafic de influență. Procurorii au înregistrări cu ea

Avocată reținută pentru trafic de influență. A cerut mită 18.000 euro


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*