Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Constantin Boliacu: Voi candida la funcția de primar al municipiului Rădăuți

constantin boliacuDirectorul economic al Spitalului Județean Suceava, Constantin Boliacu, susține că el este unul din candidații PSD la funcția de primar, în ciuda faptului că Biroul Permanent al Organizației Municipale a PSD Rădăuți l-a desemnat drept candidat din partea social-democraților pe liderul PSD, Nistor Tătar.

Boliacu susține că va candida pentru fotoliul de primar dacă procentele în sondajul care va fi efectuat în municipiul Rădăuți vor fi mai mari decât al celorlalți contracandidați din partid. El susține că în ședința de birou executiv al PSD din 23 octombrie 2015 s-ar fi hotărât efectuarea unui sondaj intern. Printr-o scrisoare deschisă, Boliacu i-a atacat atât pe democrat liberalii care și-ar fi bătut joc de ședințele deliberativului local, cât și pe colegii săi de partid.
like-facebook
„În urma intoxicărilor venite pe diverse canale, țin să le transmit rădăuțenilor că voi candida pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, dacă voi fi preferat de cetățeni, iar sondajele vor arata acest lucru. O hotărâre definitivă în acest sens va fi luată după efectuarea sondajului, așa cum s-a stabilit în ședința de birou executiv al PSD din 23 octombrie 2015. Atitudinea unora de a vorbi în numele meu a creat o stare de confuzie pe care vreau să o lămuresc. Nu am mandatat pe nimeni să vorbească în numele meu și pentru mine pe posturile locale de televiziuni sau prin intermediul ziarelor, iar cei care au făcut acest lucru sunt de fapt cei care au distrus orașul Rădăuți, au creat haos și au dus în derizoriu noțiunea de administrație pentru interesele proprii sau de grup. Discursul lor ieftin ne aduce aminte de o altă eră pe care mulți dintre noi o vrem uitată. Trăim într-o democrație unde fiecare își hotărăște destinul, nu avem nevoie de indicații, nu mai vrem ca alții să hotărască pentru noi, asta nu au înțeles unii care lasă impresia că “partidul sunt eu”. Activitatea lor poate fi evaluată doar într-un sens, concretizată în lipsa de respect pentru cetățenii municipiului Rădăuți pentru că: nu au votat proiectele de dezvoltare ale municipiului iar scandalurile permanente din cadrul ședințelor precum și absențele nemotivate au dus la dizolvarea Consiliului local. Au făcut aranjamente de culise, votând proiecte pentru interesul propriu, în detrimentul comunității, iar milioanele de euro plătite sub forma penalităților și a majorărilor de întârziare au devalizat bugetul local și au blocat activitatea primăriei luni de zile, chiar și acum aceasta având conturile blocate.Toate acestea au adus nemulțumiri cetățenilor, care în cursul anului 2015( și nu numai) nu au putut beneficia de serviciile administrației locale, deși au achitat impozitele și taxele corect și la termenul prevăzut de lege. Marele perdant a fost cetățeanul rădăuțean. Acum este timpul ca rolurile să se inverseze. El, cetățeanul, va hotâri dacă vrea partide la conducere sau oameni adevărați, care să fie în slujba lui. Eu sunt sigur că la câte umilințe au fost supuși rădăuțenii, ei “vor sulfa și în iaurt”, iar prin votul lor vor hotâri pe cel care le va reprezenta interesele și nu vor putea fi cumpărați cu o porție de fasole cu carnați. Închei prin a transmite rădăuțenilor că voi candida pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți, voi veni în fața lor cu proiecte viabile și împreună cu ei vom aduce pacea și prosperitatea în comunitate, pentru că avem nevoie cu toții”, a spus Boliacu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*