Joi 13 Iunie 2024, Actualizat 12:00 am

Zeci de tone de sare și material antiderapant împrăștiate pe drumurile din județ. Vezi unde a fost cel mai frig!

zapada 6Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județul Suceava. Potrivit unei informări a Prefecturii Suceava, temperatura aerului, vineri, la ora 5,00 a fost cuprinsă între -5 grade Celsius la Poiana Stampei şi 0,5 grade Celsius la staţia hidrometrică Siret.

În ce privește drumurile naţionale-pe raza de activitate a Secției Drumuri Naționale Câmpulung Moldovenesc carosabilul este umed, cu porţiuni de zăpadă de sub 1cm.

like-facebookS-a acţionat cu 11 utilaje şi au fost răspândite 46 tone sare şi 40 tone de material antiderapant. Pe raza de activitatea a Secției Drumuri Naționale Suceava carosabilul este, se circula normal. S-a acţionat cu 21 utilaje şi au fost răspândite 293 de tone sare şi 40 tone de material antiderapant.

Pe drumurile judeţene carosabilul este umed sau cu zăpadă de mici dimensiuni. Pe raza de activitate s-a acţionat preventiv cu 19 autoutilaje. Au fost răspândite 183 tone material antiderapant. Toate liniile feroviare de pe raza judeţului sunt funcţionale. Toate echipamentele şi dotările E.ON sunt funcţionale. Totodată, se monitorizează cursurile de apă Cotele şi debitele principalelor râuri din judeţ au fost în uşoară creştere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*