Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

„Cerere în căsătorie”, miercuri, la Universitatea Ștefan cel Mare

cerere in casatorieCasa de Cultură a Studenților din cadrul Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava organizează miercuri, 25 noiembrie 2015, la ora 19.00, în Auditoriumul „Joseph Schmidt”, un spectacol de teatru: „Cerere în căsătorie”, de A. P. Cehov.

Piesa „Cerere în căsătorie” de Cehov este un studiu dramatic despre oamenii singuri care nu şi-au găsit jumătatea, oameni care sunt confuzi, care nu-şi mai găsesc locul şi echilibrul. Singura lor dorință este de a-şi trăi viaţa alături de cineva, de a se implica serios emoţional într-o relaţie. Dar piedica în calea fericiriilor este însăşi natura lor, felul lor de-a fi. Conflictele sunt, în egală măsură, încordate şi tensionate, dar şi copilării de-a dreptul amuzante.
like-facebook
Biletele se pot achiziționa între orele 10:00 – 16:00, la camera 101 din corpul F al Universității „Ștefan cel Mare” Suceava sau la intrare, înaintea spectacolului. Prețul unui bilet este de 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari și de 20 de lei pentru adulți. Informații și rezervări la 0752 092 606.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*