Marti 30 Aprilie 2024, Actualizat acum 120 zile 12:00 am

Cântăreața Viorica Macovei se afla în BMW-ul X6 furat din Olanda

bmwBMW-ul X6 oprit la frontiera Siret, figurând ca furat din Olanda, aparține surorii Vioricăi Macovei. De altfel, cântăreața Viorica Macovei se afla în mașina care figurează ca furată, împreună cu soțul său.

like-facebookEa a povestit, pentru Monitorul de Suceava, că a trăit şase ore de coşmar, atât ca urmare a şocului când a aflat că maşina figurează ca furată, dar şi pentru că este într-o stare de sănătate precară.

Interpreta de muzică populară a precizat că BMW-ul aparţine surorii sale şi a fost achiziţionat legal, în cursul anului 2012, prin intermediul reprezentanţei BMW din România.

Fie există o clonă a seriei de şasiu, fie primul proprietar al maşinii şi-a încasat bani de la firma de asigurări şi nu a declarat-o furată. Maşina a fost cumpărată în 2012 şi figurează ca furată abia în 2015, e ceva cam cusut cu aţă albă. Nu ştiu care este explicaţia, dar cert este că maşina este cumpărată cu toate actele în regulă. De altfel, am pus la dispoziţie toate documentele pe care le avem, inclusiv ordine de plată prin bancă, acelaşi lucru fiind făcut şi de către reprezentanţa BMW în România”, a precizat, pentru Monitorul de Suceava, Viorica Macovei.

FOTO! BMW X6 furat din Olanda, descoperit la Siret


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*