Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO! BMW X6 furat din Olanda, descoperit la Siret

bmwPolițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat un autoturism marca BMW X6, în valoare de peste 130.000 lei, care figura ca fiind furat din Olanda.

Duminică, în jurul orei 19.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Daniel V., în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism marca BMW X6.

like-facebookLa control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Olanda, alerta fiind introdusă de autoritățile din țara respectivă, în luna aprilie 2015.

bmw2Șoferul a declarat polițiștilor de frontieră că autoturismul aparține unei societăți comerciale și nu știa că este furat.

„Drept urmare, autoturismul fabricat în anul 2011, în valoare de peste 130.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Rădăuți până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt”, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.bmw3


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*