Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Pădurar arestat după ce i-a dat un cap în gură unui polițist

Foto: RomaniaTv

Foto: RomaniaTv

Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Suceava a fost reținut de polițiști după ce, joi, a fost implicat într-un  accident de circulație, a fugit de la locul incidentului, apoi a lovit un polițist local.

Accidentul rutier a avut loc pe strada Mihai Viteazu din municipiul Suceava, iar în urma evenimentului rutier,  Gheorghe Anton, care conducea un VW, a părăsit locul respectiv.

like-facebookO patrulă mixtă formată din poliţist rutier din cadrul Biroului Rutier – Poliţia Municipiului Suceava şi polițist local din cadrul Poliţiei Locale – Primăria Suceava deplasată în zonă, a identificat pe strada Staţiunii din localitate, autoturismul implicat în eveniment și oprit în faţa unui magazin, însă conducătorul acestuia a refuzat să se legitimeze şi a încercat să plece, moment în care, polițiștii au fost nevoiţi să intervină în vederea imobilizării acestuia. În timpul imobilizării, Gheorghe Anton l-a lovit pe poliţistul local.

În aceste condiţii poliţistul rutier a folosit forţa fizică şi mijloacele tehnice din doatre pentru imobilizarea agresorului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă, la spital, a refuzat să se supună prelevării mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, susțin reprezentanții Poliției Suceava.

Polițiștii au stabilit că, în timp ce conducea autoturismul, bărbatul de 47 de ani a mai acroşat încă două autoturisme parcate. El s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”refuz de a se supune prelevării mostrelor biologice”, fiind sesizată unitatea de parchet cu privire la săvârşirea infracţiunii de „ultraj”.
Anton, care lucrează ca pădurar la Ocolul Silvic Pătrăuți, a fost reținut pentru 24 de ore, iar apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*