Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Femeile liberale din Suceava se pregătesc de alegeri

laura culipeiÎn perioada următoare, conducerea Organizației Județeane a Femeilor Liberale Suceava va fi prezentă în toate organizațiile din județ pentru identificarea și susținerea candidatelor pentru primari și consilieri locali.

Președintele Organizației Județene a Femeilor Liberale, Cătălina Culipei, a declarat că susține implicarea și promovarea reprezentantelor sexului frumos în politică.

„Susțin și militez pentru o prezență cât mai numeroasă a femeilor în politică, iar în actualul context politic, cred că implicarea activă a femeilor în politică poate schimba din interior clasa politica dar și percepția cetățenilor despre aceasta”, a spus Culipei.
like-facebook
Trebuie amintit că liderii femeilor liberale din toată țara s-au întâlnit la sfârșitul săptămânii trecute la Horezu, județul Vâlcea, în cadrul Colegiului Director al OFL PNL, unde a fost dezbatută situația politica actuală și a fost adoptată o rezoluție prin care susțin cota de 30% de reprezentare a femeilor pe liste la alegerile locale și parlamentare de anul viitor. Suceava a fost reprezentată de Cătălina Culipei, copreședinte OFLPNL Suceava și vicepreședinte în BPN OFL.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*