Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Nistor Tătar, candidatul PSD la funcția de primar al Rădăuțiului. Mihai Neagu: Nu e nimic bătut în cuie

nistor tatarBiroul Permanent al PSD Rădăuți a stabilit ca social-democrații să aibă candidat pentru funcția de primar la alegerile locale de anul viitor pe președintele PSD al municipiului, Nistor Tătar.

Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă de către actualul viceprimar cu funcții de atribuții de primar, Bogdan Loghin, care a mai precizat că pentru această funcție este foarte important ca cel care se înscrie în competiție să aibă cunoștințe administrative.

like-facebook„Este destul de greu să fii primar și încerc să fac față și să nu fac greșeli. Eu am ajuns în această funcție pe baza unui act normativ întrucât municipiul Rădăuți nu avea nici primar, nici viceprimar dar nici deliberativ local”,  a spus Bogdan Loghin.

La rândul său, vicepreședintele organizației municipale a PSD, Gheorghe Simota, a anunțat că Constantin Boliacu, director economic la Spitalul Județean Suceava, nu poate să se înscrie în competiția electorală întrucât nu este membru al PSD Rădăuți.

Simota a amintit că Boliacu nu a fost primit în Partidul Social Democrat nici când acum câțiva ani era președinte al organizației municipale era Iulian Băncescu și nu este adeziune din partea PSD Rădăuți nici în prezent.

La întâlnirea cu presa a mai fost prezent liderul organizației Nistor Tătar care a precizat că se înscrie în competiția electorală și știe că nu va fi ușoară.

Liderul UNPR Suceava, deputatul Mihai Neagu, a declarat, pentru SuceavaNews, că a aflat în această după amiază de decizia organizației municipale a PSD Rădăuți,  ca liderul social democraților rădăuțeni, Nistor Tătar a fost desemnat drept candidat la fotoliul de primar pentru alegerile locale de anul viitor însă nu a participat la discuții.
El a spus că pe 24 noiembrie va purta discuții la nivel central și se va stabili clar dacă la scrutinul electoral de la alegerile locale din 2016 se va merge pe liste comune cu PSD sau pe liste proprii.

„Dacă  se va decide că vom fi pe liste comune atunci se vor face negocieri pe localități iar dacă mergem pe liste proprii atunci nu se pune problema pentru că vom avea candidații noștri. În ce privește decizia luată de organizația municipală Rădăuți  privind candidatura domnului Nistor Tătar pot spune că nu e nimic bătut în cuie”, 
 a spus Neagu.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*