Marti 14 Mai 2024, Actualizat acum 134 zile 12:00 am

Depozit de țigări de contrabandă, la Ulma

tigariPolițiștii de frontieră din Brodina s-au deplasat, marți, la un imobil de pe raza localităţii Ulma, unde conform informaţiilor pe care le aveau, se aflau depozitate ţigări provenite din contrabandă.

Proprietarul, Mihai G., în vârsta de 32 ani, a confirmat faptul că în locuinţa sa se află 14 baxuri cu ţigări, pe care a fost de acord să le predea poliţiştilor de frontieră.

like-facebookIn același timp, polițiștii au observat un bărbat care s-a furişat în curtea imobilului pe care l-au identificat ca fiind Ionel R., în vârsta de 20 ani.

Acesta a declarat că ştia că în locuința se află ţigări şi intenţiona să sustragă câteva baxuri pentru a le valorifica ulterior pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

„Persoanele în cauză, precum şi ţigările, au fost conduse la sediul sectorului unde la inventarierea baxurilor a rezultat cantitatea de 6.970 pachete de ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.
În continuarea verificărilor a rezultat faptul că ambele persoane sunt implicate în activitatea infracţională, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun”, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*