Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un șef din Primăria Suceava vrea să devină primar. Este candidatul Mișcării Populare

marian andronache candidat Miscarea popularaȘeful Direcţiei Domeniului Public din cadrul Primăriei Suceava, Marian Andronache, vrea să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava din partea Mişcării Populare.

O delegaţie din partea Mişcării Populare Suceava a participat, marți, la Bucureşti la o întâlnire cu liderii naţionali ai partidului, Traian Băsescu, prim-vicepreşedintele Cristian Diaconescu, preşedintele executiv Eugen Tomac şi secretarul general Dorel Onaca și au prezentat candidatul organizației politice la funcția de primar.

like-facebookUn specialist in administratie, un om tanar, un om cinstit, un om care care nu a mai fost inregimentat politic, un om care cunoaste realitatile din municipiul Suceava si un om care este capabil sa genereze si sa realizeze proiecte. Miscarea Populara Suceava a identificat acest profil de viitor primar in persoana domnului inginer Marian Andronache, a carui experienta in admnistratie deja o cunosc multi suceveni”, a precizat, într-un comunicat de presă, președintele Mișcării Populare Suceava, Corneliu Popovici.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*