Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Update! FOTO! Protest de amploare. Zeci de comercianți cer redeschiderea Bazarului. „Demisia!”

protest suceavaZeci de persoane s-au adunat joi dimineață în fața prefecturii Suceava pentru a protesta împotriva măsurii de închidere a bazarului.

Oamenii sunt revoltați că acesta nu a fost deschis și nici nu se știe când își vor putea deschide tarabele.

like-facebook

 

Nu suntem pleava societății. Suntem priviți ca evazioniști. Suntem foarte mult blamați. Fiecare om are o poveste  în spate și în spatele lui se află copii de crescut. Ne aduc în situația să ne învrăjbim unii pe alții. Este ca și în proverbul dezbină și conduce. Noi ne certăm, iar Bazarul este închis. De la ISU ne-au spus că este treaba Primăriei să redeschidă Bazarul, iar de la Primărie ne-au spus că este treaba ISU. Vrem redeschiderea Bazarului pentru că avem și noi de plătit facturi și copii de trimis la școală”, a spus una dintre femeile care protestau.

Protestatarii sunt revoltați și de modul în care sunt văzuți și tratați în societate.

„Nu suntem fără școală. Suntem oameni cu studii, unii au chiar facultate, dar nu am găsit alte locuri de muncă”, a mai spus femeia.

După ce au discutat cu vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Ilie Niță, și prefectul Sucevei, Constantin Harasim, protestatarii s-au mutat în fața Primăriei Municipiului Suceava. Oamenii strigă pentru redeschiderea Bazarului, dar îi cer și demisia primarului Ion Lungu.

Comercianții din Bazar care protestează susțin că Primăria ar trebuie să mute forțat chioșcurile din complexul comercial, așa cum a făcut atunci când s-a făcut modernizarea.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*