Marti 21 Mai 2024, Actualizat acum 141 zile 12:00 am

Ioan Bălan: Din cei trei milioane de euro anunțați de Ion Lungu că au fost invetiți în bazar, nu s-a realizat nimic din punctul de vedere al asigurării căilor de acces

ioan balanDeputatul PNL, Ioan Bălan, îl atacă pe primarul municipiului Suceava, Ion Lungu. Bălan susține că degeaba a cheltuit municipalitatea trei milioane de euro pentru modernizarea bazarului întrucât nu s-a realizat nimic pentru creșterea gradului de siguranță atât pentru comercianți, cât și pentru cumpărători.

like-facebook„Ceea ce ne preocupă pe noi și pe consilierii locali ai PNL Suceava este siguranța cetățenilor care își desfășoară activitatea în bazar sau care merg acolo la cumpărături. Știm că și în bazar a avut loc un incendiu puternic și, din fericire, dacă se poate spune așa, acesta a avut loc noaptea și nu s-au înregistrat victime. Cred că primarul Ion Lungu ar trebui să fie extrem de preocupat de siguranța comercianților care își desfăşoară activitatea în bazarul Sucevei, precum și a celor care vin să cumpere de la aceștia și care în zilele de sărbătoare sunt într-un număr foarte mare. Din cei trei milioane de euro anunțați de Ion Lungu că au fost invetiți în bazar, nu s-a realizat nimic din punctul de vedere al asigurării căilor de acces sau tot ce era necesar pentru creșterea gradului de siguranță din acest centru comercial. Cred că lucrul acesta ar trebui să reprezinte în mod special o preocupare pentru conducerea Primăriei Suceava”, a spus Bălan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*