Luni 13 Mai 2024, Actualizat acum 133 zile 12:00 am

Femeie tâlhărită de un tânăr în municipiul Suceava

prins retinutO femeie de 35 de ani, din judeţul Iaşi, a fost tâlhărită, miercuri seară, de un individ. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 22.30, după terminarea programului, victima a plecat spre apartamentul unde locuiește cu chirie din cartierul Zamca, însă, ajungând pe strada Dimitrie Cantemir, a fost lovită din spate de un tânăr necunoscut, care i-a smuls din mână telefonul mobil şi poşeta în care avea acte personale şi suma de 55 lei, după care a fugit.

like-facebookPentru identificarea autorului, în zonă au fost direcționate mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, ocazie cu care, o patrulă de jandarmi a reuşit identificarea acestuia, ca fiind un tânăr de 28 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei.
În urma controlului corporal, asupra suspectului a fost găsit telefonul mobil, actele personale ale victimei şi suma de 55 lei, care au fost restituite părţii vătămate.

„În cauză, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a tânărului, care a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 05.11.2015, să fie prezentat parchetului și instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată”, potrivit unui comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*