Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Reacția deputatului Sanda Maria Ardeleanu după demisia lui Victor Ponta

sanda ardeleanuPremierul Victor Ponta a demisionat, miercuri, din funcție, iar decizia sa a stârnit multă vâlvă inclusiv pe scena politică din Suceava.

Deputatul PNL Sanda Maria Ardeleanu a catalogat demisia lui Ponta ca fiind derizorie și ridicolă în fața „catastrofei lăsată în urmă”.

like-facebookTocmai a demisionat Victor Ponta. Tardiv! Nici o demisie acum nu mai este de onoare, iar în fața catastrofei lăsată în urmă, ea devine derizorie și ridicolă”, a spus Ardeleanu.

Decizia lui Ponta a fost luată în contextul tragediei din Clubul Colectiv şi a protestului de marţi seară, zeci de mii de oameni au ieşit în stradă şi au cerut demisia lui Victor Ponta, Gabriel Oprea şi Cristian Piedone.

Oamenii simt nevoia de mai mult şi ar fi o greşeală din partea mea să ignor acest lucru. Nu vreau sa las respobilitatea pe seama celor care au fost pe teren, primari, autoritati. Sunt gata sa fac eu acest gest. Astazi imi depun mandatul de premier şi fac acest lucru pentru că rezist la orice batalie cu adversarii politici, dar niciodată nu mă bat cu oamenii. Cred ca am avea toti de suferit”, a spus Ponta.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*