Miercuri 22 Mai 2024, Actualizat acum 142 zile 12:00 am

Tragedie! Bărbat mort după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste el

ingropat sub un mal de pamantUn bărbat a sfârșit trafic, luni, după ce a fost surprins de un mal de pământ la o lutărie din satul Mironu, comuna Valea Moldovei.

like-facebookImediat, la locul incidentului a ajuns un echipaj medical care a început manevrele de resuscitare, dar în ciuda tuturor eforturilor medicilor, bărbatul, în vârstă de 27 de ani, a decedat.

 Luni, în jurul orelor 10.30 Ţucă Ilie-Iosif însoţit de fratele său Ţucă Siminel-Gheorghe şi cumnata sa Ţucă Lida s-au deplasat în extravilanul satului Mironu în zona denumită „ La Blehuţ ” pentru a încărca şi transporta la domiciliu o căruţă cu pământ argilos folosit în construcţii.

Ajunşi în acel loc Ţucă Ilie-Iosif a dat căruţa cu spatele în dreptul locului de unde urma a încărca pământ, a luat o lopată şi a început a săpa. La scurt timp din acel mal o bucată de aproximativ 6 metri cubi s-a dislocat iar în cădere l-a surprins pe acesta sub mal.

Rudele l-au extras pe Ţucă Ilie Iosif de sub pământ, ulterior apelând prin intermediul unei persoane din sat SNUAU 112, în scurt timp sosind la faţa locului 2 echipaje din cadrul SMURD şi 1 echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţa. Aceştia au încercat resuscitarea victimei la un moment dat constatând decesul lui Ţucă Ilie-Iosif.

Cadavrul  a fost transportat la morga Spitalului orăşenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural”, susțin reprezentanții IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*