Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Saveta Ionesi: Prima vizită în teritoriu a noului președinte al PRM, Emil Streinu, va fi în județul Suceava

Saveta-IonesiPrima vizită în teritoriu a noului președinte al PRM, Emil Streinu, va fi în județul Suceava. Anunțul a fost făcut de președintele organizației județene a Partidului România Mare, Saveta Ionesi, după congresul de alegeri de sâmbătă, 31 octombrie, ce a avut loc în Capitală.Trebuie precizat că la congres au participat peste 1000 de persoane din țară care 764 au fost delegați -membri PRM cu drept de vot.

Județul Suceava a avut 40 de delegați care l-a susținut și votat pe generalul Emil Streinu la conducerea Partidului România Mare. Din cei 764 de peremiști cu drept de vot, 532 au fost pentru Streinu. La cea mai înaltă funcție din partid au fost anunțați încă 4 candidați din Dâmbovița, Olt, Buzău și Prahova însă cel din Prahova s-a retras.
like-facebook
Ionesi a mai spus că printre prioritățile noului șef al partidului se află vizitele în teritoriu pentru a identifica problemele cu care se confruntă fiecare filială.

„Regretăm profund plecarea la Ceruri a celui care a pus bazele PRM domnul Corneliu Vadim Tudor dar în amintirea lui trebuie dusă doctrina mai departe. Am discutat cu Comitetul de Organizare a alegerilor și prima vizită a domnului Streinu va fi în nordul țării, la Suceava.Încă nu s-a stabilit o dată dar va fi cât mai curând pentru că trebuie să ne pregătim de alegeri. Congresul s-a desfășuta în limitele normalului.Au fost voci care au cerut fratelui lui Corneliu Vadim Tudor să candideze,este vorba de Marcu Turod dar acesta a spus că din diferite motive nu poate candida”,  a afirmat liderul PRM Suceava.

La Congres au mai fost aleși membri în Biroul Permanent, Comitetul Director și Consiliul Național. Saveta Ionesi va face parte din cele trei structuri ale partidului, iar din Consiliul Național mai fac parte președinții și alți membri de organizații din Vatra Dornei, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Suceava și Siret.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*